Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Lievitino
- 200 g di acqua
-
15
g di lievito madre di segale
of 1 ½ g di lievito di birra fresco - 150 g di farina di segale + q.b.
Starter
- 150 g di chicchi di segale
- 250 g di acqua
- 1 pizzico di sale
Pane
- 1600 g di acqua (di cui 100 g fredda)
- 5 g di lievito di birra fresco
- 300 g di farina tipo 1 forte (almeno W300)
- 10 g di malto in polvere
- 10 g di sale
- 2 cucchiaini di spezie miste in polvere (cardamomo, cumino, semi di finocchio, coriandolo, ecc.)
- olio extravergine di oliva q.b.
- 30 g di succo di limone
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 8753 kJ / 2190 kcal
- Eiwitten
- 62 g
- Koolhydraten
- 420 g
- Vetten
- 8 g
- Verzadigd vet
- 0 g
- Vezels
- 43.4 g
- Natrium
- 0 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pizza con salame piccante TM6
3 godz. 30 min
Pane in cassetta semplice
19 Std.
Pane veneziano
18 Std. 30 Min
Panini al cumino
16 Std. 30 Min
Rotolini di farro
30u.
Pane di segale
20 Std. 30 Min
Pane di kamut e farro
4h
Pane alle erbe mediterranee e ricotta
21h
Filone di segale
4h
Panini della Val Venosta
15h 30min
Pane morbido di farro
19 Std.
Pane per la colazione con frutta secca
3 Std.