Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Lievitino
- 200 g di acqua
-
15
g di lievito madre di segale
of 1 ½ g di lievito di birra fresco - 150 g di farina di segale + q.b.
Starter
- 150 g di chicchi di segale
- 250 g di acqua
- 1 pizzico di sale
Pane
- 1600 g di acqua (di cui 100 g fredda)
- 5 g di lievito di birra fresco
- 300 g di farina tipo 1 forte (almeno W300)
- 10 g di malto in polvere
- 10 g di sale
- 2 cucchiaini di spezie miste in polvere (cardamomo, cumino, semi di finocchio, coriandolo, ecc.)
- olio extravergine di oliva q.b.
- 30 g di succo di limone
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 8753 kJ / 2190 kcal
- Eiwitten
- 62 g
- Koolhydraten
- 420 g
- Vetten
- 8 g
- Verzadigd vet
- 0 g
- Vezels
- 43.4 g
- Natrium
- 0 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pane semplice
4h
Pane contadino
19h
Pane ai semi di girasole
22h
Pane di kamut e farro
4h
Pane morbido di farro
19h
Pane di segale
20h 30min
Lievito madre con farina di segale
96 Std. 20 Min
Filone di segale
4h
Rotolini di farro
30h
Pane valdostano noci, uvetta e fichi
6h
Panini di segale
12 Std.
Pane in padella
18 Std.