Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g di acqua
- 100 g di confettura di ciliegie
- 50 g di olio di oliva + q.b.
-
30
g di malto di orzo
of 30 g di miele - 1 cucchiaino di sale
- 30 g di semi di lino
- 200 g di farina integrale
- 300 g di farina manitoba
- 1 bustina di lievito di birra disidratato
- Voeding
- per 100 g
- Calorieën
- 1242 kJ / 297 kcal
- Eiwitten
- 7.1 g
- Koolhydraten
- 50.6 g
- Vetten
- 8.8 g
- Vezels
- 4.4 g
Alternatieve recepten
Pane di grano saraceno
2h 35min
Crema di nocciole, cioccolato e datteri (vegan)
20 Min
Pane di avena con semi di zucca
3 Std. 50 Min
Pane morbido di farro
19 Std.
Cremoso alla soia (con fermenti per yogurt )
10h 30min
Pane integrale al vapore
2 Std.
Cremoso di soia alla vaniglia (con fermenti per yogurt)
10 Std. 15 Min
Rosette di farro
17 Std. 30 Min
Rotolini di farro
30 Std.
Biscotti farro e camomilla (di Erica Liverani)
1 Std. 40 Min
Crema spalmabile alle nocciole e cioccolato fondente
20 Min
Impasto per pizza integrale
2 Std.