Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g di acqua
- 100 g di confettura di ciliegie
- 50 g di olio di oliva + q.b.
-
30
g di malto di orzo
of 30 g di miele - 1 cucchiaino di sale
- 30 g di semi di lino
- 200 g di farina integrale
- 300 g di farina manitoba
- 1 bustina di lievito di birra disidratato
- Voeding
- per 100 g
- Calorieën
- 1242 kJ / 297 kcal
- Eiwitten
- 7.1 g
- Koolhydraten
- 50.6 g
- Vetten
- 8.8 g
- Vezels
- 4.4 g
Alternatieve recepten
Pita rustica
1 godz. 35 min
Focaccia integrale a lunga lievitazione
24h
Pan brioche integrale
21sa 45 dk
Panini con muesli
19h 30min
Panini della Val Venosta
15h 30min
Pane morbido di farro
19h
Biancomangiare alle mandorle e miele d'acacia (di Francesca Romana Barberini)
2h 30min
Piccoli Babka (senza lattosio)
4h
Corona di pane sfogliato ai cereali
6hod. 10min
Pane in cassetta semplice
19h
Schiacciata di grano saraceno con verdure e Gorgonzola (senza glutine)
1h
Pane ai cereali
3h