Compatibele versies
Gelatina di agrumi e ananas con salsa al pepe e rosa
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Gelatina di agrumi e ananas
- 5 arance
- 1 pompelmo
- 8 g di agar-agar
- 30 g di zucchero di canna
- 100 g di ananas fresco, a fette sottili 2-3 mm
Salsa al pepe e rosa
- 1 cucchiaino di pepe rosa in grani
- 1 cucchiaino di petali di rosa
- 200 g di panna acida
- 3 cucchiai di Marsala dolce
- 1 cucchiaino di zucchero vanigliato
- 1 cucchiaino di zucchero
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 623.2 kJ / 149 kcal
- Eiwitten
- 2.6 g
- Koolhydraten
- 27.9 g
- Vetten
- 3.7 g
- Verzadigd vet
- 2.2 g
- Vezels
- 3.4 g
- Natrium
- 29.8 mg
Alternatieve recepten
Crema al limone con mirtilli
1h
Bigoli con ragù di anatra
2 godz.
Filetto di maiale sottovuoto con Casera, patate e mele
3h 30 min
Filetto di maiale alla coreana sottovuoto
4sa 50 dk
Mostarda di mele
1h
Succo di ribes rossi e pompelmo rosa
15 dk
Pane contadino ai cereali
7h
Manzo Sottovuoto con salsa al cioccolato e melagrana
2 Std. 55 Min
Cioccolato e rafano di Antonia Klugmann
13 godz. 30 min
Croccante alle arachidi
1 godz. 30 min
Salmone marinato alla barbabietola rossa
8h 40min
Certosino bolognese
5 godz. 10 min