![Cipolle rosse fermentate Cipolle rosse fermentate](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/b5c76e06-2e3f-4adf-8daf-3f99baece2a6/Derivates/aec8b440-94c4-4d6e-b4e8-619c276ed65b.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g di cipolle rosse, a fette sottili (circa 1 mm)
-
10
g di sale marino
of 10 g di sale rosa dell'himalaya - 250 g di acqua
- 30 g di succo di limone
- Voeding
- per 1 Ricetta completa
- Calorieën
- 836 kJ / 200 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 47 g
- Vetten
- 1 g
- Verzadigd vet
- 0 g
- Vezels
- 9 g
- Natrium
- 1.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Ceci a Cottura Lenta
14h 40min
Olio alle erbe aromatiche
360h 15min
Carote fermentate
84h 30min
Cioccolato e rafano di Antonia Klugmann
13 Std. 30 Min
Scalogno brunito (350 g)
25 min
Zucca con condimento di guanciale al balsamico a Cottura Lenta
4 Std. 30 Min
Torta bara al cioccolato
2h 20min
Dado granulare
8 godz. 15 min
Zuppa di fagioli all’occhio a Cottura Lenta con pane al farro
12sa 10 dk
Patè di peperoncini
30 min
Fagioli rossi in umido
1h 20min
Cipolle caramellate (400-500 g)
50 dk