Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Yogurt
- 1000 g di latte intero
- 40 g di zucchero
- 1 bustina di fermenti per yogurt in polvere
- 250 g di acqua
- 30 g di succo di limone
Coulis di frutti di bosco
- 200 g di frutti di bosco, misti, freschi
- 80 g di zucchero
- 20 g di succo di limone, spremuto fresco e filtrato
- Voeding
- per 1 vasetto
- Calorieën
- 635.9 kJ / 152 kcal
- Eiwitten
- 4.6 g
- Koolhydraten
- 24.6 g
- Vetten
- 4.3 g
- Verzadigd vet
- 2.3 g
- Vezels
- 0.6 g
- Natrium
- 51.5 mg
Alternatieve recepten
Vitello tonnato sottovuoto
5h
Merluzzo sottovuoto con pomodorini e olive
1h 30min
Branzino sottovuoto al pepe rosa
1 Std. 10 Min
Croccante ai pistacchi
1h
Yogurt
12 godz.
Yogurt alla stracciatella
14 Std. 20 Min
Patate Sottovuoto
2h
Croccante alle mandorle
1h 30min
Coniglio sottovuoto con patate viola
3 Std. 30 Min
Yogurt al caffè (con fermenti per yogurt)
12 godz. 15 min
Yogurt greco (con fermenti per yogurt)
18 godz. 20 min
Yogurt naturale (con fermenti per yogurt)
12 godz. 15 min