![Yogurt ai frutti di bosco (con fermenti per yogurt) Yogurt ai frutti di bosco (con fermenti per yogurt)](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/70f0751e-6bc6-4440-8ddc-9d22956aa1ae/Derivates/c1db443e-82e0-49e3-9687-0535a8afafd3.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Yogurt
- 1000 g di latte intero
- 40 g di zucchero
- 1 bustina di fermenti per yogurt in polvere
- 250 g di acqua
- 30 g di succo di limone
Coulis di frutti di bosco
- 200 g di frutti di bosco, misti, freschi
- 80 g di zucchero
- 20 g di succo di limone, spremuto fresco e filtrato
- Voeding
- per 1 vasetto
- Calorieën
- 635.9 kJ / 152 kcal
- Eiwitten
- 4.6 g
- Koolhydraten
- 24.6 g
- Vetten
- 4.3 g
- Verzadigd vet
- 2.3 g
- Vezels
- 0.6 g
- Natrium
- 51.5 mg
Alternatieve recepten
Branzino sottovuoto al pepe rosa
1 Std. 10 Min
Ananas sottovuoto
1 Std. 15 Min
Ananas al rum a Cottura Lenta
2 Std. 40 Min
Pere sottovuoto alla cannella
2 Std. 5 Min
Yogurt
12h
Yogurt alla stracciatella
14 Std. 20 Min
Pesche sottovuoto con crema alle nocciole
2h
Yogurt greco con composta di frutti di bosco
19 Std.
Yogurt al caffè (con fermenti per yogurt)
12 Std. 15 Min
Yogurt greco (con fermenti per yogurt)
18h 20min
Yogurt naturale (con fermenti per yogurt)
12 Std. 15 Min
Panna cotta con salsa al caramello
6h 20min