Compatibele versies
Semifreddo al pandoro e torrone con ganache al fondente
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 120 g di torrone bianco, a pezzi
- 4 uova (circa 60 g l'una)
- 100 g di zucchero
- 20 g di liquore all'amaretto
- 500 g di mascarpone
- 200 g di panna (min. 30% di grassi)
- 80 g di pandoro, a fette
Salsa al cioccolato
- 250 g di cioccolato fondente (75% di cacao), a pezzi
- 250 g di panna (min. 30% di grassi)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 3342.4 kJ / 798.9 kcal
- Eiwitten
- 10 g
- Koolhydraten
- 44.9 g
- Vetten
- 66 g
- Verzadigd vet
- 28.6 g
- Vezels
- 3.5 g
- Natrium
- 0.1 mg
Alternatieve recepten
Tronchetto di Natale al cioccolato e arancia
5h
Tronchetto al tiramisù
4h
Sbriciolata ai mirtilli
1h
Sbriciolata con crema alla ricotta e arancia
1h
Sbriciolata di mandorle, ricotta e amaretti
1h
Profiterole bianco
3h 15 min
Semifreddo al caramello salato
11h
Bavarese su dacquoise alle nocciole con cremoso al cioccolato
11h
Torta alle 3 mousse
5h 30min
Bavarese al cioccolato bianco con coulis di fragole
5h 30min
Sbriciolata alle mandorle e crema al limone
55min
Bis di tartufini: pandoro e pistacchio; cioccolato e amaretti
2h