Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1400 g di acqua
- 8 g di lievito di birra fresco
- 180 g di farina tipo 00
- 200 g di farina di semola di grano duro
- 200 g di ricotta fresca, scolata
- 8 g di sale
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 916 kJ / 219 kcal
- Eiwitten
- 7.7 g
- Koolhydraten
- 37.5 g
- Vetten
- 4.3 g
- Verzadigd vet
- 14.2 g
- Vezels
- 1.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Ciabattine
3h 30min
Filoncini di semola
4h
Pane alla birra (TM6)
4h
Focaccia alle olive (TM6)
2h
Pane al latte con semi di papavero
1 godz. 40 min
Panini integrali alle erbe (TM6)
45 Min
Pane bianco
3h
Panini all'olio (TM6)
1h 10min
Ciabattine veloci
3h 10min
Focaccine all'origano
1h 30min
Focaccine morbide
3h 30min
Filone di sola semola
2 godz. 50 min