Apparaten en Accessoires
Pane alla ricotta
Voorbereiding 30min
Totaal 3u.
8 pezzi
Ingrediënten
-
1400 g di acqua
-
8 g di lievito di birra fresco
-
180 g di farina tipo 00
-
200 g di farina di semola di grano duro
-
200 g di ricotta fresca, scolata
-
8 g di sale
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 pezzo
Eiwitten
7.7 g
Calorieën
916 kJ /
219 kcal
Vetten
4.3 g
Vezels
1.5 g
Verzadigd vet
14.2 g
Koolhydraten
37.5 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Pane e pagnotte
15 recepten
Italië
Italië
Misschien vind je dit ook leuk...
Pane bianco
3 Std.
Pane ai pomodorini secchi e rosmarino
4 Std. 30 Min
Pane alla birra (TM6)
4 Std.
Focaccine morbide
3 Std. 30 Min
Focaccia allo yogurt
3 Std.
Mezzaluna di pane al farro
3 Std.
Focaccia alle olive (TM6)
2 Std.
Panini all'olio (TM6)
1 Std. 10 Min
Filoncini di semola
4 Std.
Focaccine all'origano
1 Std. 30 Min
Panini integrali alle erbe (TM6)
45 Min
Ciabattine
3 Std. 30 Min