Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1400 g di acqua
- 8 g di lievito di birra fresco
- 180 g di farina tipo 00
- 200 g di farina di semola di grano duro
- 200 g di ricotta fresca, scolata
- 8 g di sale
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 916 kJ / 219 kcal
- Eiwitten
- 7.7 g
- Koolhydraten
- 37.5 g
- Vetten
- 4.3 g
- Verzadigd vet
- 14.2 g
- Vezels
- 1.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Ciabattine
3h 30min
Panini all'olio (TM6)
1 Std. 10 Min
Panini integrali alle erbe (TM6)
45 Min
Filoncini di semola
4h
Brioche morbide molisane
7h
Pane al latte con semi di papavero
1h 40min
Pane alla birra (TM6)
4h
Mezzaluna di pane al farro
3h
Pane bianco
3h
Focaccia allo yogurt
3h
Bottoncini al latte semidolci (TM6)
45 Min
Treccia di pane alle olive
5h 30min