Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Bignè
- 1075 g di acqua
- 25 g di burro a pezzi
- 1 pizzico di sale
- 90 g di farina tipo 00
- 2 uova
Crema
- 30 g di pistacchi al naturale sgusciati
- 100 g di Parmigiano reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 70 g di cipolla a pezzi
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 250 g di piselli surgelati
- 100 g di acqua
- 200 g di ricotta fresca, scolata
- 5 foglie di basilico fresco, lavate
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1192 kJ / 285 kcal
- Eiwitten
- 14.4 g
- Koolhydraten
- 14.7 g
- Vetten
- 18 g
- Vezels
- 3.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Crudo & cotto di salmone con zucchine marinate e zabaione salato (di Mirko Ronzoni)
2h 25min
Minnuzze di Sant'Agata
7j 30 menit
Bignè con pere e caramello al burro salato
5 godz. 30 min
Zucchette di frolla salata con crema di zucca
2 Std.
Paris-Brest salato con crema al Parmigiano reggiano e melagrana
2 Std. 40 Min
Bignè con crema di verdure e coulis di peperoni
2 Std.
Bignè al radicchio con glassa al taleggio
1 Std. 20 Min
Cheesecake allo stracchino e mortadella con pistacchi
9hod.
Cream tart a cuore (di LuCake)
10 Std. 20 Min
Cheesecake al pesto genovese
9hod.
Bignè alla crema di funghi e speck
1h 35min
Panettone gastronomico natalizio
7h