Compatibele versies
Torta ricotta, ciliegie e mirtilli aromatizzata al bergamotto
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Impasto
- 50 g di mandorle pelate
- 250 g di farina tipo 00
- 80 g di zucchero
- 1 uovo
- 1 tuorlo
-
30
g di confettura al bergamotto
of 30 g di marmellata di limoni - 100 g di burro morbido a pezzi
- 16 g di lievito in polvere per dolci
Ripieno
- 100 g di ciliegie denocciolate
- 100 g di mirtilli freschi
- 70 g di zucchero
- 350 g di ricotta ben sgocciolata dal siero
- 1 tuorlo
-
30
g di confettura di bergamotto
of 30 g di marmellata di limoni
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1364.3 kJ / 326.1 kcal
- Eiwitten
- 7.7 g
- Koolhydraten
- 41.3 g
- Vetten
- 15.6 g
- Verzadigd vet
- 7.5 g
- Vezels
- 1.8 g
- Natrium
- 33.1 mg
Alternatieve recepten
Torta di ciliegie
1 Std. 30 Min
Torta alla macedonia di frutta
1 Std. 30 Min
Coppe di yogurt greco con coulis alle ciliegie
30 Min
Biscotti cegliesi
1 Std. 10 Min
Torta all'uva rossa
1 Std. 40 Min
Torta alle albicocche con crumble
1 Std. 50 Min
Tiramisù pistacchi e ciliegie
5 Std.
Cheesecake cotta ricotta e fichi caramellati
4 Std. 25 Min
Torta di mele e nocciole
1 Std.
Ciambella allo zafferano
50 Min
Torta di mele e mandarini
1 Std.
Torta alla frutta
1 Std.