Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Caramello
- 250 g di zucchero grezzo
- 30 g di burro freddo, in un unico pezzo (60 x 40 mm)
- 180 g di panna (min. 30% di grassi)
- 1030 g di acqua
- 1 cucchiaino di succo di limone, spremuto fresco
- 1 - 2 pizzichi di sale
- 1 cucchiaio di aceto
Trancetti al cioccolato bianco e caramello salato
- 80 g di cioccolato bianco a pezzi
- 100 g di burro
- 120 g di zucchero
- 2 uova
- 150 g di farina
- fiocchi di sale
- Voeding
- per 25 porzioni
- Calorieën
- 7480 kJ / 1788 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 251 g
- Vetten
- 91 g
- Verzadigd vet
- 57 g
- Vezels
- 0 g
- Natrium
- 554 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Frittatine muffin al forno
1 Std.
New York cheesecake
6 Std. 30 Min
Cioccolata calda zucca e crème brûlée
20 min
Mini savarin con crema di rucola e pomodorini confit
2 Std.
Cheesecake della Vigilia (TM6)
4 godz. 30 min
Soufflé ai funghi e formaggi a Varoma
1 Std.
Focaccia con datteri, pancetta e formaggio di capra
3 Std.
Biscotti sandwich al burro di arachidi
30min
Brownies al caramello
2 Std.
Focaccia di zucca (TM6)
1 godz. 35 min
Cheesecake al caffè
5h 30min
Mini sbriciolate con crema gianduia
1 Std.