Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pane bianco per tramezzini
- 150 g di acqua
- 100 g di latte
- 15 g di zucchero
- 5 g di lievito di birra fresco
- 500 g di farina tipo 0
- 50 g di burro morbido, a pezzi + q.b.
- 1 cucchiaino di sale
Burro aromatizzato
- 5 fili di erba cipollina fresca
- 1 cucchiaino di succo di limone
- ½ cucchiaino di sale
- 2 - 3 pizzichi di pepe nero macinato
- 130 g di burro morbido, a pezzi
Terminare la preparazione
- 180 g di cetriolo a fettine sottili
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 2252.2 kJ / 538.3 kcal
- Eiwitten
- 10.7 g
- Koolhydraten
- 68.2 g
- Vetten
- 26.6 g
- Verzadigd vet
- 15.2 g
- Vezels
- 2.9 g
- Natrium
- 507.7 mg
Alternatieve recepten
Focaccia millebolle
28h
Focaccia di patate in padella
1h
Michetta (TM6)
6h 30min
Grissini Rubatà
2u. 30min
Focaccia alle carote
3 godz. 30 min
Panini morbidi dolci
1h 30min
Focaccia al latte
6h 30min
Focaccia con le cipolle TM6
3 godz. 30 min
Cruffin (TM6)
4 Std. 30 Min
Piadina romagnola
15 Min
Focaccine morbide
3 godz. 30 min
Focaccia a bastone
5h