Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1680 g di acqua
- 6 g di lievito di birra fresco
- 400 g di farina tipo 00
- 200 g di farina manitoba
- 15 g di fiocchi di patate
- 5 g di malto in polvere
- 12 g di carbone vegetale
- 15 g di sale
- 30 g di olio extravergine di oliva
- fiocchi di sale, a piacere
- 10 pomodorini colorati
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2108 kJ / 504 kcal
- Eiwitten
- 11.4 g
- Koolhydraten
- 80.7 g
- Vetten
- 14.1 g
- Vezels
- 4.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pinsa romana
5h
Sali aromatizzati
4 godz. 45 min
Pane ai pomodorini secchi e rosmarino
4h 30min
Hosomaki (Modalità cuoci riso)
2 godz. 30 min
Salmone sottovuoto in salsa teriyaky
1 Std. 20 Min
Focaccine nere
4h
Black burger
5h
Polpo sottovuoto con olive taggiasche
3 godz. 20 min
Filetto di manzo sottovuoto con salsa al cioccolato nero
2h
Croccante alle mandorle
1 Std. 30 Min
Croccante alle arachidi
1 Std. 30 Min
Focaccine all'origano
1 Std. 30 Min