Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Burro alle olive
- 500 di panna fresca liquida (min 30% di grassi)
- 100 g di acqua fredda
- 80 g di olive verdi denocciolate
Impasto
- acqua q.b. fino ad arrivare a 300 g di liquidi
- ½ cucchiaino di zucchero
- 1 cubetto di lievito di birra fresco, sbriciolato
- 600 g di farina tipo 0
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 10 g di sale
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1706.6 kJ / 407.9 kcal
- Eiwitten
- 8.3 g
- Koolhydraten
- 47.7 g
- Vetten
- 21.8 g
- Verzadigd vet
- 9.6 g
- Vezels
- 2 g
- Natrium
- 412 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Biscottini salati al basilico e mandorle
1 Std.
Mocktail Rudolph di Natale
30 Min
Spaghetti di pere con crema al cioccolato
30 Min
Chips di verdure al forno (TM6)
1h 45min
Tagliata di frutta fresca con salsa limone e miele (TM6)
15min
Treccine con semi di papavero
16h 30min
Crackers al pistacchio
30 Min
Corona pasquale al sesamo
1h 45min
Focaccia con patate e rosmarino (TM6)
2h 35min
Antipasto misto di mare con grissini
3 Std. 30 Min
Pomodorini sottovuoto
1 Std.
Pollo ripieno di pancetta e zucchine sottovuoto
3 Std. 30 Min