Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Lievitino
- 45 g di acqua
- 1 g di lievito di birra fresco
- 100 g di farina tipo 0 forte (almeno W350)
Pane
- 10 g di lievito di birra fresco
- 30 g di acqua, fredda
- 15 g di latte
- 20 g di zucchero
- 75 g di ricotta fresca ben scolata
- 100 g di passata di pomodoro
- 350 g di farina tipo 0 forte (almeno W350) + q.b.
- 7 g di sale
- 60 g di olio extravergine di oliva
- Voeding
- per 800 g
- Calorieën
- 9605 kJ / 2296 kcal
- Eiwitten
- 61.5 g
- Koolhydraten
- 370.3 g
- Vetten
- 73.4 g
- Verzadigd vet
- 15.1 g
- Vezels
- 15.3 g
- Natrium
- 2989.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pane all'acqua
4h
Pane alle noci al Varoma
3h 30min
Taralli alle cipolle
3h 30min
Focaccia millebolle
28 Std.
Quark
15h 20min
Risotto ai peperoni
40 min
Pane intrecciato timo e limone
4h
Koulouri Salonicco (panini di Salonicco)
1h 30min
Treccine allo yogurt
6h 30min
Pane in cassetta pepe e curcuma
4h
Yogurt ai mirtilli (TM6)
12 Std.
Lingue croccanti
45 Min