Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta sfoglia
- 200 g di burro congelato a pezzi (1-2 cm)
- 200 g di farina tipo 00
- 90 g di acqua fredda (tenuta in congelatore per 10 minuti)
- 1 pizzico di sale
Crema carsolina
- 200 g di zucchero
- 200 g di panna (min. 30% di grassi), fredda
- 500 g di latte intero
- 65 g di farina tipo 00
- 5 tuorli
- 1 cucchiaino di estratto di vaniglia naturale
- 25 g di vino bianco secco
- cubetti di ghiaccio q.b.
- 1000 g di acqua
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2282.8 kJ / 545.6 kcal
- Eiwitten
- 8.1 g
- Koolhydraten
- 54.9 g
- Vetten
- 33.9 g
- Verzadigd vet
- 19 g
- Vezels
- 0.7 g
- Natrium
- 145.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Lasagna radicchio e salsiccia
2 godz.
Bignè craquelin
2 godz.
Pane cicci
4 godz. 30 min
Gelato allo yogurt con sciroppo di frutti rossi e crumble croccante
10h 30min
Focaccia a bastone
5h
Unicorn fudge
3h 30 min
La colomba perfetta
7h
Mousse al cioccolato con le pere
3h
Crêpes con zucca e guanciale (TM6)
2 godz.
Follia ai tre cioccolati
6h
Cheese naan (vegan)
2sa 30 dk
Bussolai di Burano
2 godz.