Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g di patate rosse piccole, con la buccia
- 750 g di acqua
- 200 g di farina tipo 00 + q.b.
- 1 uovo
- 5 g di sale
- 5 g di zucchero
- 40 g di burro morbido
- olio di arachidi
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 321.8 kJ / 76.9 kcal
- Eiwitten
- 1.3 g
- Koolhydraten
- 8.3 g
- Vetten
- 4.5 g
- Verzadigd vet
- 0.7 g
- Vezels
- 0.4 g
- Natrium
- 69.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Bucatini con ragù di cotechino e noci
30 Min
Boeuf bourguignon
5 Std. 30 Min
Casarecce crema di formaggi e salsiccia
30 Min
Yogurt allo skyr
12h
Banana bread con frosting
1h 30min
Moddizzosu di patate
7h
Tagliatelle verdi alla rucola e pomodorini
45min
Fregola con le arselle
45min
Gelato ai cantucci e vin santo
10h 30 min
Polpettone in crosta con salsa alla zucca e cavoletti di Bruxelles (vegan)
2h
Donuts glassati
4 Std.
Torta salata con melanzane e scamorza
1h 30min