Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1500 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
- 300 g di cipolline borretane
- 200 g di carote, pelate e a bastoncino (5 cm)
- 100 g di peperoncini piccanti rossi in quarti, senza semi
- 750 g di aceto bianco
- 2 cm di zenzero, radice fresca a fettine
- 4 spicchi di aglio
- 1 cucchiaio raso di semi di senape
- ½ cucchiaino di grani di pepe rosso
- 20 g di zucchero
- 1 cucchiaino di curcuma in polvere
- Voeding
- per 1 Ricetta completa
- Calorieën
- 1360 kJ / 324.6 kcal
- Eiwitten
- 26.6 g
- Koolhydraten
- 97.3 g
- Vetten
- 26 g
- Verzadigd vet
- 3.8 g
- Vezels
- 50 g
- Natrium
- 880 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Baguette tradizionale
15h 35min
Cannoncini alla crema di vino rosso
40 Min
Pasta fresca (vegan)
1h 10min
Formaggio spalmabile alla soia
14 godz. 30 min
Tisana del buonumore alla lavanda e menta
25 min
Banane sottovuoto con salsa al cocco e cannella
30 Min
Patate speziate
1 Std. 15 Min
Piccole fougasse
5 Std.
Calamari con chorizo e fagioli a Cottura Lenta
5 Std. 30 Min
Schüttelbrot (schiacciata tirolese)
3h 30 min
Gnocchi di ceci al ragù
1 Std. 15 Min
Pasta sfoglia
3h 40min