Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1500 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
- 300 g di cipolline borretane
- 200 g di carote, pelate e a bastoncino (5 cm)
- 100 g di peperoncini piccanti rossi in quarti, senza semi
- 750 g di aceto bianco
- 2 cm di zenzero, radice fresca a fettine
- 4 spicchi di aglio
- 1 cucchiaio raso di semi di senape
- ½ cucchiaino di grani di pepe rosso
- 20 g di zucchero
- 1 cucchiaino di curcuma in polvere
- Voeding
- per 1 Ricetta completa
- Calorieën
- 1360 kJ / 324.6 kcal
- Eiwitten
- 26.6 g
- Koolhydraten
- 97.3 g
- Vetten
- 26 g
- Verzadigd vet
- 3.8 g
- Vezels
- 50 g
- Natrium
- 880 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Salatini di pasta sfoglia con tris di creme ai pepi
2h
Pectina
55 Min
Ricotta di macadamia raw
24 Std. 15 Min
Insalata capricciosa
30 Min
Barbabietole sottovuoto
3h 30min
Confettura di mele e mandorle tostate per la dispensa
Geen beoordelingen
Presnitz
2h
Pasta di mandorle
Geen beoordelingen
Senape
5 godz. 15 min
Limoni al pepe in conserva
72 Std. 5 Min
Olio alle erbe aromatiche
360 Std. 15 Min
Alici marinate sottovuoto
2 Std. 30 Min