Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Ripieno
- 200 g di formaggio Valtellina Casera a pezzi (2-3 cm)
- 60 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (stagionatura 24 mesi)
- 250 g di verze a listarelle
- 600 g di patate, pelate e a pezzi (1.5 cm circa)
- 500 g di acqua
- 1 spicchio di aglio
- 30 g di olio extravergine di oliva
- ½ cucchiaino di sale
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
Pasta fresca
- 200 g di farina di grano saraceno
- 300 g di farina tipo 00 + q.b.
- 5 uova
- 2 pizzichi di sale
- 1000 g di acqua
Terminare la preparazione
- 120 g di burro a pezzi
- 4 foglie di salvia fresca
- pepe nero macinato, a piacere
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2266.3 kJ / 541.6 kcal
- Eiwitten
- 20.8 g
- Koolhydraten
- 50.9 g
- Vetten
- 29.5 g
- Verzadigd vet
- 10.2 g
- Vezels
- 4.1 g
- Natrium
- 311.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Focaccia millebolle
28 godz.
Gnocchi alla romana alle erbette
1 Std. 30 Min
Grissini Rubatà
2 godz. 30 min
Mondeghili
40 Min
Michetta (TM6)
6h 30min
Riccioli mantovani
1 Std. 20 Min
Torta amaretti e mela
2 Std.
Chifeletti
1 Std. 30 Min
Pa Gialt (Pane giallo)
3h 30min
Tagliatelle al ragù
1h 10min
Crostata ripiena alle mele
2 Std.
Focaccia alla curcuma
3h 30min