Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Panna cotta allo zafferano
- 10 g di gelatina in fogli
- acqua fredda q.b.
- 250 g di latte intero
- 250 g di panna (min. 30% di grassi)
- 130 g di zucchero
- 1 bustina di zafferano in polvere
Crema all'arancia
- 300 g di succo di arancia, spremuto fresco e filtrato (vedere varianti)
- 100 g di zucchero
- 30 g di amido di mais (maizena)
Terminare la preparazione
- cioccolato fondente in scagliette, a piacere
- 6 amarene sciroppate, sgocciolate
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1491.3 kJ / 356.5 kcal
- Eiwitten
- 4.2 g
- Koolhydraten
- 56.7 g
- Vetten
- 14 g
- Verzadigd vet
- 8.2 g
- Vezels
- 0 g
- Natrium
- 37.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Cioccolata calda arancia e zafferano
20min
Panna cotta con coulis di albicocche
6 Std. 15 Min
Bostrengo
1u. 30min
Panna cotta alle pesche
3h 15min
Financier alla nocciola con ganache fondente (senza glutine) di Damiano Carrara
2 Std.
Mini bavaresi alle more
4h 30min
Nidi di meringa
3u. 20min
Zabaione con crumble di frutta secca
1h
Canederli agli spinaci
2h 30min
Crema allo yogurt e gelatina ai cachi
2h 30min
Pavlova ai frutti di bosco
5u. 30min
Aperitivo ai mirtilli con tartine di gamberi
5u.