Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1570 g di acqua
- 10 g di lievito di birra fresco, sbriciolato
-
5
g di malto d'orzo
of 5 g di zucchero - olio extravergine di oliva q.b.
- 100 g di farina di mais finissima + q.b.
- 200 g di farina integrale
- 200 g di farina di segale integrale
- 10 g di sale
- 30 g di succo di limone
- Voeding
- per 1000 g
- Calorieën
- 6892 kJ / 1647 kcal
- Eiwitten
- 57.1 g
- Koolhydraten
- 351.7 g
- Vetten
- 11.1 g
- Verzadigd vet
- 0.9 g
- Vezels
- 49.2 g
- Natrium
- 3945.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Impasto per pizza integrale
2 Std.
Pagnotta rustica
3 Std.
Pane integrale con fichi e noci
4 Std. 30 Min
Pane al cacao con noci e pistacchi
3 Std.
Moddizzosu di patate
7h
Baguette integrale
5 Std.
Rosette di farro
17h 30min
Pane morbido di farro
19 Std.
Pane di segale
20 Std. 30 Min
Panini di segale
12h
Pane di grano saraceno a fermentazione naturale (senza glutine)
25 Std.
Lingue croccanti
45 Min