Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Lievitino di segale
- 130 g di acqua
-
10
g di lievito madre di segale
of 1 g di lievito di birra fresco - 100 g di farina di segale
Pane
- 1650 g di acqua (di cui 150 g fredda)
- 200 g di latticello freddo (vedere varianti)
- 150 g di farina di farro integrale + q.b.
- 100 g di farina manitoba
- 250 g di farina di segale
-
10
g di malto d'orzo in polvere
of 10 g di miele - 5 g di lievito di birra fresco
- 10 g di sale
- 30 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 30 g di succo di limone
- Voeding
- per 10 porzioni
- Calorieën
- 9836 kJ / 2415 kcal
- Eiwitten
- 77 g
- Koolhydraten
- 417 g
- Vetten
- 31 g
- Vezels
- 46.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pane ai semi di girasole
22h
Pane veneziano
18h 30min
Pane in cassetta semplice
19h
Pa Gialt (Pane giallo)
3h 30 min
Pane di patate e noci
21h
Pane speziato
19h
Panini integrali ai semi con crema di ricotta e bastoncini di verdure
Geen beoordelingen
Pane alla zucca con uvetta
19h
Formaggio fresco alle noci e pane al siero di latte
12h 15min
Pane ai cereali
3h
Pane rustico ripieno
29 Std.
Pane semplice
4 Std.