Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pre-impasto
- 50 g di acqua, tiepida
- 1 g di lievito di birra fresco
- 60 g di farina di farro integrale
Starter
- 150 g di acqua
- 50 g di farina di farro integrale
Pane
- 1760 g di acqua
- 5 g di lievito di birra fresco, sbriciolato
- 10 g di miele
- 400 g di farina di farro integrale + q.b.
- 5 g di psillio
- 10 g di sale
- olio extravergine di oliva q.b.
- 30 g di succo di limone
- 1 cucchiaio di sale grosso (optioneel)
- 1 cucchiaio di semi di cumino (optioneel)
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 637 kJ / 152 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 29 g
- Vetten
- 1 g
- Vezels
- 2.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pane integrale
3 Std. 15 Min
Pane ai semi di girasole
22h
Panini dolci alla bevanda a base di soia (senza lattosio, senza uova)
Geen beoordelingen
Zucchero vanigliato
72 Std.
Biscotti alle noci
1h 15min
Pasta fresca con farina di ceci (senza glutine, senza zucchero)
1h 10min
Biscotti di grano saraceno (senza glutine)
2h 45min
Pane morbido di farro
19h
Pane paesano
3 godz.
Pane in cassetta pepe e curcuma
4 Std.
Pane di kamut e farro
4 Std.
Impasto per pizza integrale
2h