Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 70 g di mandorle pelate
- 3 rametti di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati
-
50
g di olive nere denocciolate di Gaeta
of 50 g di olive taggiasche denocciolate - 270 g di farina tipo 00
- 70 g di vino bianco
- 30 g di acqua
- 30 g di burro a pezzi
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 5 g di sale
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 238 kJ / 57 kcal
- Eiwitten
- 1.3 g
- Koolhydraten
- 6.1 g
- Vetten
- 3.1 g
- Vezels
- 0.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Taralli all'olio extravergine di oliva
55min
Taralli pugliesi
1h 15 min
Cantuccini pistacchio, pomodori secchi e olive
40min
Biscotti alla nocciola
2h
Taralli zenzero e curcuma
1h
Bannock
40min
Ruote limone e pepe
1h
Taralli alla pizzaiola
45 Min
Tris di taralli al profumo di Sardegna
2h
Taralli alla cipolla e uvetta
1 godz. 35 min
Taralli al verde
1 Std. 20 Min
Tarallini farciti ai sapori di Calabria
1h 30min