Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 70 g di mandorle pelate
- 3 rametti di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati
-
50
g di olive nere denocciolate di Gaeta
of 50 g di olive taggiasche denocciolate - 270 g di farina tipo 00
- 70 g di vino bianco
- 30 g di acqua
- 30 g di burro a pezzi
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 5 g di sale
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 238 kJ / 57 kcal
- Eiwitten
- 1.3 g
- Koolhydraten
- 6.1 g
- Vetten
- 3.1 g
- Vezels
- 0.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Biscotti integrali alle mandorle
35min
Biscotti da inzuppo
45min
Biscotti d'avena
45min
Zabaione all'anice
15min
Spongata
25h 35 min
Pan meino (Pan de mej)
50 Min
Miscela di farina al cacao e frutta secca
10min
Taralli alla pizzaiola
45min
Taralli al verde
1 Std. 20 Min
Biscotti con i semi (vegan)
2óra 40p
Crumiri
1h 30min
Biscotti croccanti alle mandorle
1h 15min