Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta frolla
- 50 g di eritritolo
- 100 g di burro freddo a pezzi
- 250 g di farina tipo 00
- 1 uovo
- 5 g di lievito in polvere per dolci
- 1 pizzico di sale
Crema fragole e ricotta
- 400 g di fragole a pezzi
- 250 g di ricotta fresca, ben scolata
- 50 g di eritritolo
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1171 kJ / 280 kcal
- Eiwitten
- 7.6 g
- Koolhydraten
- 28 g
- Vetten
- 14.9 g
- Vezels
- 1.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Crostata ai cachi
1h
Ciambella lime e salsa alle fragole (senza zucchero)
2sa
Crostata ai frutti di bosco
2 godz. 30 min
Gallette alle pesche
1sa 30 dk
Clafoutis alle ciliegie
2 godz. 30 min
Ciambella alle pesche
50 min
Torta ricotta e fichi
10 Std. 30 Min
Torta di semola mandorle e miele
1h 15 min
Crostata di fichi e noci al profumo di agrumi
1sa 30 dk
Ciambella alle mele con gocce di cioccolato
1sa 30 dk
Torta ai cachi e amaretti
1h
Crostata con crema alle nocciole e cioccolato
4h