Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g di acqua
- 10 g di miele
- 10 g di lievito di birra fresco
- 450 g di farina tipo 0
- 150 g di farina di mais tipo fioretto
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 10 g di sale
- olio per frittura
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1686.2 kJ / 403 kcal
- Eiwitten
- 9.3 g
- Koolhydraten
- 78.4 g
- Vetten
- 6.7 g
- Verzadigd vet
- 0.9 g
- Vezels
- 4.8 g
- Natrium
- 648.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Focaccia al formaggio di Recco
1h 15 min
Gnocco fritto
1 godz. 5 min
Torta di riso salata
2 godz. 10 min
Grissini al burro e formaggio
30 dk
Fazzoletti Jôf Fuart
2sa 30 dk
Porcellini focaccina
1h 15 min
Gnocco al forno con i ciccioli
4sa 50 dk
Chips di mais con crema di fagioli
1h 20min
Torta di patate borgotarese
2 godz.
Festival (frittelline giamaicane)
1 godz. 30 min
Gnocco fritto modenese
35 min
Crescentine modenesi
11 Std.