Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta frolla
- 50 g di zucchero
- ½ arancia, la scorza (senza la parte bianca)
- 100 g di burro a pezzi
- 190 g di farina tipo 00
- 1 tuorlo
- 1 pizzico di sale
- 1 cucchiaino di zucchero vanigliato
- 150 g di confettura di albicocche
Ganache al cioccolato
- 100 g di panna (35% di grassi)
- 105 g di cioccolato fondente (70% di cacao) a pezzi
- 20 g di zucchero
- ½ cucchiaino di peperoncino in polvere
- 30 g di burro a pezzi
- lamponi freschi q.b. per decorare
- Voeding
- per 2 porzioni
- Calorieën
- 13849 kJ / 3310 kcal
- Eiwitten
- 35.2 g
- Koolhydraten
- 365.8 g
- Vetten
- 185.9 g
- Vezels
- 16.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Torta paradiso con mousse alla crema gianduia
1sa 30 dk
Focaccine con olive
3 Std. 50 Min
Crostata al cioccolato e salsa al caramello
1h 40min
Biscotti shortbread bigusto
5 Std.
Pasta frolla
1h 50min
Ananas in salsa piccante a Cottura Lenta con cocco tostato
3h 40min
Tortine al cioccolato
1h 25min
Tartellette alle fragole
1 Std. 20 Min
Cuore al limone (senza lattosio)
2sa
Focaccia alle olive (TM6)
2sa
Meringhette fantasma
12h 30min
Mini sbriciolate con crema gianduia
1h