![Crostata alle ciliegie Crostata alle ciliegie](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/dc9612e1-e6ad-44ca-9e12-c870000ceefd/Derivates/c4114442-ed65-4926-a1bb-3123397ce2b6.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta frolla alle noci pecan
- 340 g di farina tipo 00
- 220 g di burro freddo, a tocchetti + q.b.
- 115 g di noci pecan
- 80 - 90 g di zucchero
- 1 pizzico di sale
Ripieno alle ciliegie
- 800 g di ciliegie snocciolate
- 140 g di zucchero
- 15 g di Cointreau
- 10 g di succo di limone, spremuto fresco e filtrato
- 35 g di amido di mais (maizena)
- 1 stecca di vaniglia, i semini
- Voeding
- per 1 fetta
- Calorieën
- 2110.8 kJ / 504.5 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 65 g
- Vetten
- 25.8 g
- Verzadigd vet
- 12.2 g
- Vezels
- 3.1 g
- Natrium
- 2.6 mg
Alternatieve recepten
Crostata con crema di ricotta al lime e cocco (senza glutine)
2 godz. 20 min
Torta della nonna
1ч. 30 мин.
Crostata ai frutti di bosco
2ч. 30 мин.
Sbriciolata con crema inglese alla vaniglia
1ч. 30 мин.
Rotolo ai fichi
2 godz. 25 min
Focaccia dolce al cioccolato
3 Std. 30 Min
Strüdel pere e cioccolato con zabaione alla grappa
2h
Torta salata pasquale
2h
Crostata mascarpone e gianduia
4ч. 20 мин.
Crostata con crema pasticcera alla ricotta
1ч. 30 мин.
Torta carote e cocco
2ч. 30 мин.
Pane morbido di farro
19h