Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta frolla alle noci pecan
- 340 g di farina tipo 00
- 220 g di burro freddo, a tocchetti + q.b.
- 115 g di noci pecan
- 80 - 90 g di zucchero
- 1 pizzico di sale
Ripieno alle ciliegie
- 800 g di ciliegie snocciolate
- 140 g di zucchero
- 15 g di Cointreau
- 10 g di succo di limone, spremuto fresco e filtrato
- 35 g di amido di mais (maizena)
- 1 stecca di vaniglia, i semini
- Voeding
- per 1 fetta
- Calorieën
- 2110.8 kJ / 504.5 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 65 g
- Vetten
- 25.8 g
- Verzadigd vet
- 12.2 g
- Vezels
- 3.1 g
- Natrium
- 2.6 mg
Alternatieve recepten
Crostata di castagne
2h 30min
Pandolce variegato alla confettura
9 Std.
Crostata ai cachi
1h
Crostata mascarpone e gianduia
4h 20min
Crostata ai frutti di bosco
2h 30min
Torta della nonna
1h 30min
Salsa ai porcini
20min
Tiramisù al profumo di lavanda
5h
Cheesecake al caffè
5h 30min
Crostata Arlecchino
1h
Crostata di marmellata o confettura
1 Std. 10 Min
Torta cremosa al limone
2h 30min