Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta biscotto
- 150 g di zucchero
- 5 uova
- 1 stecca di vaniglia, i semini
- 120 g di farina tipo 00
Crema allo zabaione
- 60 g di Marsala
- 60 g di vino bianco
- 6 tuorli
- 120 g di zucchero
- 500 g di mascarpone
Terminare la preparazione
- 180 g di caffè espresso
- cacao amaro in polvere, a piacere
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2282 kJ / 545.4 kcal
- Eiwitten
- 9.5 g
- Koolhydraten
- 47 g
- Vetten
- 35.5 g
- Verzadigd vet
- 16 g
- Natrium
- 353.3 mg
Alternatieve recepten
Crème caramel (TM6)
4óra
Panna cotta con coulis di albicocche
6 Std. 15 Min
Cheesecake alla crema catalana
4óra
Crema pasticcera alla vaniglia
15 min
Mousse al cioccolato bianco e lamponi, con glassa a specchio e pandoro (di LuCake)
2h 20min
Crema chiboust
1óra
Salsa alla vaniglia (crema inglese)
15 min
Crema pasticcera al cucchiaio
15 min
Crema mousseline
1óra
Crema inglese (di Luca Montersino)
20 min
Crema diplomatica
30 Min
Panna cotta con salsa al caramello
6 godz. 20 min