Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 600 g di farina tipo 00 + q.b.
- 150 g di acqua
- 150 g di latte
- 90 g di strutto
- 1 cucchiaio di miele, preferibilmente millefiori
- 20 g di sale
- 30 g di vino bianco
- 1 bustina di lievito in polvere
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 1607 kJ / 384 kcal
- Eiwitten
- 9.6 g
- Koolhydraten
- 62 g
- Vetten
- 12.6 g
- Vezels
- 2.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tigelle
3 Std. 50 Min
Pizza vegetariana a lunga lievitazione
20 godz.
Piadina romagnola farcita
55min
Piadina romagnola
15min
Focaccia primavera
3 Std.
Gnocco al forno con i ciccioli
4h 50min
Piadina integrale farcita
40min
Crescia sfogliata urbinate
1h 30min
Piadina romagnola
15min
Ghirlanda di pan brioche al farro
15ωρ. 30 λεπτ.
Piadine con salmone affumicato
15min
Crescentine modenesi
11 godz.