Cheesecake alle pesche con fiori eduli
TM6 TM5 TM31

Cheesecake alle pesche con fiori eduli

4.3 (7 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 15 g di gelatina in fogli
  • 150 g di fiocchi di avena
  • 60 g di datteri denocciolati
  • 40 g di olio di cocco
  • 600 g di pesche, sbucciate, denocciolate e a pezzi (2-3 mm)
  • 90 g di zucchero
  • 1 cucchiaio di succo di limone, spremuto fresco
  • 200 g di latte
  • 1 cucchiaino di estratto di vaniglia naturale
  • 500 g di formaggio fresco spalmabile
  • 20 - 25 fiori edibili, misti, per la decorazione

Voeding
per 1 fetta
Calorieën
1516.3 kJ / 362.4 kcal
Eiwitten
9.2 g
Koolhydraten
32.5 g
Vetten
23 g
Verzadigd vet
13.7 g
Vezels
2.9 g
Natrium
197.3 mg

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten