Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 15 g di gelatina in fogli
- 150 g di fiocchi di avena
- 60 g di datteri denocciolati
- 40 g di olio di cocco
- 600 g di pesche, sbucciate, denocciolate e a pezzi (2-3 mm)
- 90 g di zucchero
- 1 cucchiaio di succo di limone, spremuto fresco
- 200 g di latte
- 1 cucchiaino di estratto di vaniglia naturale
- 500 g di formaggio fresco spalmabile
- 20 - 25 fiori edibili, misti, per la decorazione
- Voeding
- per 1 fetta
- Calorieën
- 1516.3 kJ / 362.4 kcal
- Eiwitten
- 9.2 g
- Koolhydraten
- 32.5 g
- Vetten
- 23 g
- Verzadigd vet
- 13.7 g
- Vezels
- 2.9 g
- Natrium
- 197.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Cheesecake ai lamponi
3 Std. 20 Min
Cheesecake cotta alle fragole
5h 10min
Cheesecake al cocco
4 Std. 30 Min
Cheesecake alle arachidi salate
3h 30min
Crema pasticcera sottovuoto
1 Std.
Semifreddo allo yogurt greco e pistacchi
5h 15 min.
Cheesecake salata asparagi, ricotta e robiola
5 Std.
Crostata mascarpone e gianduia
4 Std. 20 Min
Salsa alle fragole con mousse di crescenza
2 Std.
Cheescake al caco mela
8 godz.
Crema alla polpa di granchio
10 Min
Cheesecake allo yogurt e fragole
5h 40min