Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Mousse alla crescenza
- 200 g di panna (min. 30% di grassi) fresca
- 2 pizzichi di pepe bianco in grani
- 150 g di crescenza a pezzi
Salsa alle fragole
- 200 g di fragole a pezzi
- ½ bergamotto, il succo spremuto fresco
- 40 g di zucchero a velo
- 80 g di acqua
- 5 g di amido di mais (maizena)
Terminare la preparazione
- 5 - 10 fili di erba cipollina fresca
- 2 - 3 fette di bresaola a striscioline
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1427 kJ / 341 kcal
- Eiwitten
- 8.5 g
- Koolhydraten
- 16.8 g
- Vetten
- 26.5 g
- Vezels
- 0.8 g
Alternatieve recepten
Panna cotta con salsa al caramello
6 godz. 20 min
Spumoso alla ricotta con salsa alle fragole
20 dk
Coulis di fragole
20 dk
Crema pasticcera al cucchiaio
15 min
Crema pasticcera alla vaniglia
15 min
Caramello liquido
35min
Budino al miele e rum con salsa alle fragole
2sa 30 dk
Crostata mascarpone e gianduia
4h 20min
Cheesecake alle pesche con fiori eduli
5 Std.
Bavarese al cioccolato bianco con coulis di fragole
5h 30min
Mousse al cioccolato e caramello salato
1h
Semifreddo yogurt greco e salsa alle fragole
9h