Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Lievitino
- 90 g di acqua
-
5
g di lievito madre di segale
of 2 g di lievito di birra fresco - 60 g di farina di segale
Starter alle spezie
- ½ cucchiaino di semi di finocchio
- ¼ di cucchiaino di semi di cumino
- 60 g di acqua, tiepida
- 1 g di lievito di birra fresco
- 20 g di pangrattato
- 20 g di farina di segale
Pane
- 1760 g di acqua (di cui 260 g fredda)
- 10 g di lievito di birra fresco, sbriciolato
- 100 g di farina di segale + q.b.
- 260 g di farina tipo 0
- 10 g di sale
- olio extravergine di oliva q.b.
- 30 g di succo di limone
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 683 kJ / 166 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 33 g
- Vetten
- 1 g
- Vezels
- 2.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pane ai semi di girasole
22 Std.
Pane veneziano
18 Std. 30 Min
Pane in cassetta semplice
19 Std.
Panini al cumino
16h 30min
Ghirlanda di pan brioche al farro
15 Std. 30 Min
Pane rustico svizzero
28h
Pane di segale e erbe aromatiche
17h 30min
Pane integrale con crema spalmabile al formaggio e polpette di pollo
2 godz.
Pane contadino
19 Std.
Pane morbido di farro
19 Std.
Pane semplice
4h
Pane di kamut e farro
4h