Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Lievitino
- 90 g di acqua
-
5
g di lievito madre di segale
of 2 g di lievito di birra fresco - 60 g di farina di segale
Starter alle spezie
- ½ cucchiaino di semi di finocchio
- ¼ di cucchiaino di semi di cumino
- 60 g di acqua, tiepida
- 1 g di lievito di birra fresco
- 20 g di pangrattato
- 20 g di farina di segale
Pane
- 1760 g di acqua (di cui 260 g fredda)
- 10 g di lievito di birra fresco, sbriciolato
- 100 g di farina di segale + q.b.
- 260 g di farina tipo 0
- 10 g di sale
- olio extravergine di oliva q.b.
- 30 g di succo di limone
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 683 kJ / 166 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 33 g
- Vetten
- 1 g
- Vezels
- 2.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pagnotte integrali con lievito madre
4h
Panini al cumino
16 godz. 30 min
Pane rustico svizzero
28 Std.
Panini con muesli
19h 30min
Pane morbido di farro
19h
Pane al latticello
18h
Panini dolci alle noci
15h 30min
Pane in cassetta semplice
19h
Pane integrale con crema spalmabile al formaggio e polpette di pollo
2h
Pane semplice
4h
Pane ai cereali
3h
Pane veneziano
18h 30min