Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Lievitino
- 260 g di acqua
- 200 g di farina di segale
-
20
g di lievito madre di segale
of 2 g di lievito di birra fresco
Starter
- 25 g di pangrattato
- 50 g di acqua
Impasto
- 1590 g di acqua (di cui 90 g fredda)
- 100 g di farina di segale + q.b.
- 180 g di farina tipo 1
- 10 g di sale
- 10 - 15 g di semi misti (zucca, lino, girasole, ecc.)
- 1 cucchiaino strutto
- 30 g di succo di limone
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 7541 kJ / 1932 kcal
- Eiwitten
- 46 g
- Koolhydraten
- 358 g
- Vetten
- 16 g
- Vezels
- 31 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pane semplice
4 godz.
Pane toscano (TM6)
16h 30min
Pane ai semi di girasole
22sa
Impasto base per pane
1h
Pane morbido di farro
19 Std.
Panini della Val Venosta
15hod. 30min
Pane di segale
20h 30 min
Filone di segale
4 godz.
Pane in padella
18h
Pane in cassetta semplice
19 Std.
Pane rustico ripieno
29hod.
Pane veneziano
18 godz. 30 min