Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Lievitino
- 260 g di acqua
- 200 g di farina di segale
-
20
g di lievito madre di segale
of 2 g di lievito di birra fresco
Starter
- 25 g di pangrattato
- 50 g di acqua
Impasto
- 1590 g di acqua (di cui 90 g fredda)
- 100 g di farina di segale + q.b.
- 180 g di farina tipo 1
- 10 g di sale
- 10 - 15 g di semi misti (zucca, lino, girasole, ecc.)
- 1 cucchiaino strutto
- 30 g di succo di limone
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 7541 kJ / 1932 kcal
- Eiwitten
- 46 g
- Koolhydraten
- 358 g
- Vetten
- 16 g
- Vezels
- 31 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pane in padella
18h
Baguette integrale
5h
Panini della Val Venosta
15 Std. 30 Min
Rotoli croccanti
9 Std. 30 Min
Pane di segale e erbe aromatiche
17h 30min
Pane morbido di farro
19u.
Pane di segale
20 godz. 30 min
Pane in cassetta semplice
19u.
Pane semplice
4sa
Pane integrale alla curcuma
16 Std.
Pane di kamut e farro
4sa
Pane veneziano
18h 30min