Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta sablée al cacao
- 150 g di farina tipo 00 + q.b.
- 50 g di amido di mais (maizena)
- 10 g di cacao amaro in polvere
- 70 g di zucchero
- 100 g di burro freddo, a tocchetti + q.b.
- 1 tuorlo
- 1 uovo
- 1 pizzico di sale
- 1 stecca di vaniglia, i semini
- 100 - 150 g di confettura di fragole
Ganache al cioccolato
- 80 g di cioccolato fondente a pezzi
- 100 g di panna (min. 30% di grassi)
- fragole fresche, a metà
- frutti di bosco, misti, freschi
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 1463.5 kJ / 349.7 kcal
- Eiwitten
- 4.6 g
- Koolhydraten
- 42.7 g
- Vetten
- 24.4 g
- Verzadigd vet
- 10.8 g
- Vezels
- 2 g
- Natrium
- 123.2 mg
Alternatieve recepten
New York cheesecake
6h 30min
Cheesecake ai lamponi
3h 20min
Cestini cheesecake alle fragole
2ч. 20 мин.
Cestini di frolla al cocco con curd al limone
2ч.
Cioccolatini ripieni
4h
Cremoso al pistacchio
2h 30min
Cioccolatini al caramello salato (TM6)
3ч.
Cream tart a cuore (di LuCake)
10h 20min
Crostata al cioccolato e caramello salato
3 godz. 15 min
Ganache al cioccolato
12 Std. 20 Min
Cheesecake arachidi e caramello
2h 30min
Cheesecake monoporzione al limone con coulis di lamponi
2h 30min