Crostata al cioccolato e burro di arachidi
TM6 TM5 TM31

Crostata al cioccolato e burro di arachidi

3.1 (15 beoordelingen)

Ingrediënten

Pasta frolla

  • 60 g di acqua
  • 100 g di zucchero di canna integrale
  • 60 g di olio di semi di girasole
  • 250 g di farina tipo 2
  • 15 g di cacao amaro in polvere
  • 4 g di lievito in polvere per dolci
  • ½ limone, la scorza grattugiata

Crema cioccolato

  • 100 g di cioccolato fondente (85% di cacao)
  • 50 g di zucchero di canna integrale
  • 250 g di acqua
  • 200 g di latte parzialmente scremato
  • 6 g di agar agar

Terminare la preparazione

  • burro di arachidi, a piacere
  • arachidi tostate tritate grossolanamente, a piacere

Voeding
per 1 fetta
Calorieën
1005.6 kJ / 240.3 kcal
Eiwitten
5 g
Koolhydraten
32.7 g
Vetten
10.9 g
Verzadigd vet
2.6 g
Vezels
3.2 g
Natrium
14.3 mg

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten