Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 180 g di acqua
- 90 g di farina tipo 00
- 3 uova
- 1 pizzico di sale
- olio extravergine di oliva q.b.
- 1000 g di brodo di carne
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1134.7 kJ / 271.2 kcal
- Eiwitten
- 18.8 g
- Koolhydraten
- 17.4 g
- Vetten
- 14.5 g
- Verzadigd vet
- 7.9 g
- Vezels
- 0.5 g
- Natrium
- 464.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Crêpes salate ai frutti di mare (senza glutine)
1h
Crespelle con radicchio e noci
2h
Crespelle ai formaggi
2h 30min
Olive all'ascolana
55 min
Pane di patate e noci
21h
Focaccia con i fiocchi (di Erica Liverani)
4 godz. 5 min
Panini dolci alle noci
15h 30min
Crêpes salate con verdure (senza lattosio) (Bimby Friend)
1h 20 min
Torta di rose all'arancia e cannella
5h 30min
Cappelletti ripieni in brodo di cappone
2h 30min
Marmor-Gugelhupf (ciambella marmorizzata)
2h
Passatelli in brodo di cappone
4 Std. 20 Min