Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 180 g di acqua
- 90 g di farina tipo 00
- 3 uova
- 1 pizzico di sale
- olio extravergine di oliva q.b.
- 1000 g di brodo di carne
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1134.7 kJ / 271.2 kcal
- Eiwitten
- 18.8 g
- Koolhydraten
- 17.4 g
- Vetten
- 14.5 g
- Verzadigd vet
- 7.9 g
- Vezels
- 0.5 g
- Natrium
- 464.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Farfalle all'uovo
1 godz.
Ravioli alle erbe aromatiche e crema di ortiche
1 godz. 50 min
Ravioli ricotta e spinaci
10h
Ravioli al vapore ripieni di cacio e pepe
1 Std. 30 Min
Crostata con fragole e lamponi, crema pasticcera e crema diplomatica (senza glutine) di Damiano Carrara
3 Std. 30 Min
Fagottini al formaggio pasquali (Flaounes)
1 godz.
Crespelle ai formaggi
2h 30min
Tagliatelle al vino con ragù di pecora
25 Std. 55 Min
Sgabei
3h
Passatelli in brodo di cappone
4h 20 min
Ravioli burro e salvia (6 porzioni)
1 Std. 30 Min
Ravioli con ripieno di carne
1 godz. 40 min