Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Salsa al caramello
-
250
g di zucchero
of 250 g di zucchero grezzo - 200 - 250 g di panna (min. 30% di grassi)
- 1030 g di acqua
- 30 g di burro freddo, in un unico pezzo (60x40 mm)
- 1 cucchiaino di succo di limone, spremuto fresco
- 1 cucchiaio di aceto
Base biscotto
- 20 g di burro
- 40 g di biscotti secchi, al cacao
- 20 g di arachidi pelate al naturale
- 20 g di zucchero
Crema al formaggio
- 300 g di formaggio fresco spalmabile
- 10 g di zucchero a velo
- 50 g di arachidi pelate al naturale
- 1 pizzico di sale
- 2 uova
Terminare la preparazione
- 400 g di acqua
- arachidi pelate al naturale salate tostate, a piacere
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2744.5 kJ / 656 kcal
- Eiwitten
- 11.5 g
- Koolhydraten
- 55.9 g
- Vetten
- 42.6 g
- Vezels
- 1.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Bis di tartufini: pandoro e pistacchio; cioccolato e amaretti
2h
Mini charlotte al pepe rosa, con crema al cioccolato, lamponi e karkadé
3h 30min
Mousse al pistacchio (TM6)
3 Std.
Cheesecake alle arachidi salate
3h 30min
Crema mousseline
1 Std.
Whoopie alle fragole
2h
Fudge alle arachidi salate
2 Std. 30 Min
Crostatine fragole e ganache al cioccolato
2 Std. 30 Min
Crostata natalizia con crema di pistacchi
4h
Crema al pistacchio
20 分钟
Caramello salato
1 Std.
Crema spalmabile ai pistacchi
40 分钟