Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Brodo di agnello
- 2 cipolle (circa 160 g), a metà
- ½ testa d'aglio a metà
- 5 - 6 rametti di timo fresco
-
500 - 600
g di spalla di agnello (con o senza osso)
of 500 - 600 g di carne di manzo per brodo (tipo biancostato) - 600 g zucca Butternut pulita, a pezzi
- 100 g di carota a pezzi (3 cm)
- 50 g di gambo di sedano a pezzi (3 cm)
- 1200 g di acqua
- 2 foglie di alloro secche
Ravioli zucca e timo
- 300 g di farina tipo 00
- 3 uova
- 15 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 100 g di ricotta
- 2 cucchiai di salsa di soia
- 1 - 2 pizzichi di noce moscata in polvere
- 2 - 3 pizzichi di pepe nero macinato + q.b.
- 1 cucchiaino di sale + q.b.
- Voeding
- per 1 porzioni
- Calorieën
- 2014 kJ / 481 kcal
- Eiwitten
- 27 g
- Koolhydraten
- 47 g
- Vetten
- 20 g
- Verzadigd vet
- 7 g
- Vezels
- 5.2 g
- Natrium
- 563 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Ravioli ai funghi porcini
3 godz.
Ravioli tricolore
1h 45 min
Semifreddo alle fragole e lamponi (vegan)
Geen beoordelingen
Ravioli senza via di scampo
2h
Chiacchiere (vegan)
1h 15min
Ravioli burro e salvia (6 porzioni)
1h 30min
Mostarda di mele
1h
Pasta fresca tipo Trofie
30 min
Pasta fresca integrale all'uovo
1h 40min
Tortelli di zucca mantovani
2h 30min
Pasta fresca (vegan)
1h 10 min
Pasta fresca senza uova
1h 35 min