Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Ragù
- 20 g di porro
- 70 g di gambo di sedano a pezzi
- 80 g di carota, pelata e a pezzi
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 400 g di carne trita di capretto
- 2 foglie di alloro fresco, lavate
- 3 chiodi di garofano
- 100 g di vino bianco secco
- 300 g di brodo di carne
- 2 pizzichi di sale
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
- 1000 g di acqua
- 10 g di sale grosso
- 300 g di pasta fresca, tipo tagliatelle
- 100 g di panna (min. 30% di grassi)
- 1 tuorlo
- 70 g di pecorino grattugiato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2821.5 kJ / 674.3 kcal
- Eiwitten
- 36.2 g
- Koolhydraten
- 62 g
- Vetten
- 32 g
- Verzadigd vet
- 9.3 g
- Vezels
- 3.7 g
- Natrium
- 777.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pizza romana con fiori di zucca e alici
24h
Cannoncini alla crema pasticcera e cioccolato
4h
Eggs Benedict (Cuoci uova)
30min
Éclair con crema pasticcera e caramello
1h 10min
Rollè di coniglio con riduzione alla melagrana
2 Std. 10 Min
Lasagna ai quattro formaggi
1 Std. 30 Min
Ravioli alla carbonara
1 Std. 30 Min
Fileja al ragù
3 Std.
Lingua sottovuoto con salsa verde
16hod. 30min
Tiramisù crema di ricotta e mango
1 Std. 30 Min
Tagliatelle al ragù
1h 10min
Gnocchi al sugo di anatra
2 Std.