Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Ragù
- 20 g di porro
- 70 g di gambo di sedano a pezzi
- 80 g di carota, pelata e a pezzi
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 400 g di carne trita di capretto
- 2 foglie di alloro fresco, lavate
- 3 chiodi di garofano
- 100 g di vino bianco secco
- 300 g di brodo di carne
- 2 pizzichi di sale
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
- 1000 g di acqua
- 10 g di sale grosso
- 300 g di pasta fresca, tipo tagliatelle
- 100 g di panna (min. 30% di grassi)
- 1 tuorlo
- 70 g di pecorino grattugiato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2821.5 kJ / 674.3 kcal
- Eiwitten
- 36.2 g
- Koolhydraten
- 62 g
- Vetten
- 32 g
- Verzadigd vet
- 9.3 g
- Vezels
- 3.7 g
- Natrium
- 777.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pappardelle al ragù di cinghiale
2 Std.
Tagliatelle al ragù
1u. 10min
Spuma di barbabietola con aringhe
1 Std. 15 Min
Profiteroles
2 Std.
Moscardini alla busara sottovuoto
2 Std.
Terrina di anatra e pollo con amarene
9h 30min
Pastiera fiori d'arancio
12 Std.
Ramen giapponese (TM6)
5h
Tartare di gamberi su maionese alla rapa rossa
1 Std.
Ravioli burro e salvia (6 porzioni)
1 Std. 30 Min
Fonduta di Parmigiano Reggiano
25min
Il tiramisù
6h 30min