Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g di prosciutto cecina a pezzi (vedere consigli)
- 20 g di olio di oliva
- 60 g di burro
- 40 g di cipolla a pezzi
- 160 g di farina
- 800 g di latte intero
- ½ cucchiaino di sale
- 150 g di formaggio di capra a dadini
- 300 - 400 g di pangrattato
- 2 - 3 uova battute
- 500 - 600 g di olio di arachidi
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 514 kJ / 123 kcal
- Eiwitten
- 4.1 g
- Koolhydraten
- 1 g
- Vetten
- 7.5 g
- Verzadigd vet
- 7.5 g
- Vezels
- 0.2 g
- Natrium
- 182.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Bicchierini di gamberi in salsa cocktail
1h
Panna acida di tofu (senza lattosio)
10 min
Cheesecake raw alle fragole
6 godz. 50 min
Cestini di pane con asparagi e crema al Parmigiano Reggiano
2h
Burger vegan deidratato
20h 10min
Gamberi in pasta kataifi e maionese al wasabi
40min
Granciporro alla catalana con verdure fresche e salsa rosa
1h 15 min
Tiramisù all'ananas e fragole (vegan)
2h 30 min
Pasta choux (vegan)
2h
Zupfkuchen (vegan)
9u. 10min
Formaggio vegano tritato
10 min
Crêpes tropicali
40min