Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Salsa al pomodoro
- 30 g di cipolla rossa dolce
- 30 g di carota, pelata e a pezzi
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 400 g di passata di pomodoro
- 5 g di sale
Formaggi
- 250 g di Parmigiano Reggiano stagionato (almeno 30 mesi) a pezzi (2-3 cm)
- 200 g di mozzarella per pizza a pezzi
- 200 g di Fontina a pezzi
Crêpes
- 50 g di burro
- 600 g di latte
- 250 g di farina tipo 00
- 4 uova
- 1 pizzico di sale
Besciamella
- 40 g di burro + q.b.
- 500 g di latte + q.b.
- 40 g di farina tipo 00
- ½ cucchiaino di sale + q.b.
- 2 pizzichi di pepe nero macinato + q.b.
- 2 pizzichi di noce moscata in polvere
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 3525.3 kJ / 842.5 kcal
- Eiwitten
- 45 g
- Koolhydraten
- 49.6 g
- Vetten
- 53 g
- Verzadigd vet
- 25.5 g
- Vezels
- 0.7 g
- Natrium
- 1381.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Crespelle prosciutto e mozzarella
1 Std. 30 Min
Crepês asparagi e salsiccia
1 Std. 50 Min
Crespelle con radicchio e noci
2h
Focaccia croccante stracchino e squacquerone
2h
Gnocchi di patate con crema allo zafferano
1 Std. 30 Min
Besciamella
15 Min
Crêpes con fiori di zucca
1 Std. 30 Min
Torta salata ai 4 formaggi
1 Std.
Tagliatelle verdi con ragù di culatello
1h 10 phút
Crespelle alla valdostana
2h
Lasagne al radicchio
2h
Gnocchi alla romana ai funghi
2h