Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Salsa al pomodoro
- 30 g di cipolla rossa dolce
- 30 g di carota, pelata e a pezzi
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 400 g di passata di pomodoro
- 5 g di sale
Formaggi
- 250 g di Parmigiano Reggiano stagionato (almeno 30 mesi) a pezzi (2-3 cm)
- 200 g di mozzarella per pizza a pezzi
- 200 g di Fontina a pezzi
Crêpes
- 50 g di burro
- 600 g di latte
- 250 g di farina tipo 00
- 4 uova
- 1 pizzico di sale
Besciamella
- 40 g di burro + q.b.
- 500 g di latte + q.b.
- 40 g di farina tipo 00
- ½ cucchiaino di sale + q.b.
- 2 pizzichi di pepe nero macinato + q.b.
- 2 pizzichi di noce moscata in polvere
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 3525.3 kJ / 842.5 kcal
- Eiwitten
- 45 g
- Koolhydraten
- 49.6 g
- Vetten
- 53 g
- Verzadigd vet
- 25.5 g
- Vezels
- 0.7 g
- Natrium
- 1381.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Panzerotto pomodoro e mozzarella con polpo, rucola e ricotta al limone
3 Std. 20 Min
Crespelle prosciutto e mozzarella
1 Std. 30 Min
Crespelle di Teramo
1 Std. 15 Min
Pizza con polpette in salsa piccante, scamorza e peperoni
3h 50min
Crêpes radicchio e Taleggio
2 Std.
Crespelle con radicchio e noci
2 Std.
Besciamella
15 Min
Ravioli alla valtellinese
1 Std. 45 Min
Tortelli di patate parmensi
1 Std. 30 Min
Lasagne al radicchio
2 Std.
Vitello tonnato rivisitato (TM6)
5 Std.
Crespelle alla valdostana
2 Std.