Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Salsa al pomodoro
- 30 g di cipolla rossa dolce
- 30 g di carota, pelata e a pezzi
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 400 g di passata di pomodoro
- 5 g di sale
Formaggi
- 250 g di Parmigiano Reggiano stagionato (almeno 30 mesi) a pezzi (2-3 cm)
- 200 g di mozzarella per pizza a pezzi
- 200 g di Fontina a pezzi
Crêpes
- 50 g di burro
- 600 g di latte
- 250 g di farina tipo 00
- 4 uova
- 1 pizzico di sale
Besciamella
- 40 g di burro + q.b.
- 500 g di latte + q.b.
- 40 g di farina tipo 00
- ½ cucchiaino di sale + q.b.
- 2 pizzichi di pepe nero macinato + q.b.
- 2 pizzichi di noce moscata in polvere
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 3525.3 kJ / 842.5 kcal
- Eiwitten
- 45 g
- Koolhydraten
- 49.6 g
- Vetten
- 53 g
- Verzadigd vet
- 25.5 g
- Vezels
- 0.7 g
- Natrium
- 1381.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Gnocchi alla romana alla pizzaiola
2h 10 min
Strangolapreti alla trentina
4h
Polpettine di carne con purè di patate (Bimby Friend)
1h 15min
Gnocchi di pane con ricotta e spinaci
40min
Crostata con crema e amaretti al caffè
2h
Spätzle agli spinaci con panna e speck
1h
Gnocchi ripieni con spinaci freschi e salsiccia
1h 30min
Tagliatelle di nonna Marietta
1h
Gnocchi di pane al basilico al sugo di pomodorini freschi
50min
Crespelle alla valdostana
2h
Crespelle prosciutto e mozzarella
1h 30min
Crespelle con radicchio e noci
2h