Compatibele versies
Pizza con Gorgonzola, pancetta croccante, pere, miele e noci
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Impasto
- 210 g di acqua
- 5 g di lievito di birra fresco
- 5 g di zucchero
- olio extravergine di oliva q.b.
- 350 g di farina manitoba
- 5 g di sale
Terminare la preparazione
- 200 g di mozzarella per pizza, tagliata a fette (7-8 mm)
-
150
g di Gorgonzola a pezzi (2 cm)
of 150 g di formaggio erborinato a pezzi (2 cm) - 2 pere Williams, sbucciate e tagliate in 8 fette (circa 220 g)
- 30 g di pancetta affumicata, a fette e tagliate a listarelle (3-4 cm)
- 35 g di gherigli di noci, tritati grossolanamente
- 25 g di miele
- 1 - 2 pizzichi di pepe nero macinato
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 2828.3 kJ / 676 kcal
- Eiwitten
- 22 g
- Koolhydraten
- 103 g
- Vetten
- 21.5 g
- Verzadigd vet
- 10.2 g
- Vezels
- 4 g
- Natrium
- 534.7 mg
Alternatieve recepten
Pizza con patate, funghi porcini e salsiccia
3u. 50min
Pizza capricciosa
1h 35 min
Panzerottini TM6
4h
Pizza alla romana
1h 40min
Pizza New York style
3u. 50min
Pizza con polpette in salsa piccante, scamorza e peperoni
3u. 50min
Pizza al salmone
1h 15 min
Pizza quattro stagioni
1h 30min
Crema al sidro dolce
2h 30 min
Mini panzerotti al pecorino
1h 40min
Pizza con salame piccante
2h
Pane al lardo e timo
4 Std. 50 Min