![Pizza 'nduja e caciocavallo Pizza 'nduja e caciocavallo](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/e8bedcd8392a888e6dd7bc13f5580dcd/Derivates/06b8246e65c44730c6b21775b4530a5cdb373579.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 450 g di acqua
- 3 g di lievito di birra fresco
- 360 g di farina tipo 0
- 8 g di sale
- farina di semola q.b.
- 200 g di pomodori pelati a pezzi
- 20 g di 'nduja
- 150 g di mozzarella di bufala a fette, ben sgocciolata
- olio extravergine di oliva q.b.
- 100 g di caciocavallo in scaglie
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 5271.5 kJ / 1260 kcal
- Eiwitten
- 56.7 g
- Koolhydraten
- 141.9 g
- Vetten
- 55.9 g
- Verzadigd vet
- 19.9 g
- Vezels
- 5.2 g
- Natrium
- 2362.9 mg
Alternatieve recepten
Pizza con salame piccante TM6
3 godz. 30 min
Focaccia barese TM6
4h
Pizza napoletana
9 Std.
Pizza con pesto di pistacchio, stracciatella e mortadella
4h
Cannelloni ripieni con ragù alla bolognese (Bimby Friend)
1h 30min
Pizza romana (di Gabriele Bonci)
24 Std.
Pizza barese ai pomodorini
2h
Focaccia cipolle e zucca
2h
Pizza Gourmet con friggitelli e alici marinate
4h
Focaccia integrale a lunga lievitazione
24 Std.
Corona di pan brioche ripiena di verdure e Asiago
3 godz. 30 min
Focaccia ad alta idratazione TM6
5 Std.