Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 450 g di acqua
- 3 g di lievito di birra fresco
- 360 g di farina tipo 0
- 8 g di sale
- farina di semola q.b.
- 200 g di pomodori pelati a pezzi
- 20 g di 'nduja
- 150 g di mozzarella di bufala a fette, ben sgocciolata
- olio extravergine di oliva q.b.
- 100 g di caciocavallo in scaglie
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 5271.5 kJ / 1260 kcal
- Eiwitten
- 56.7 g
- Koolhydraten
- 141.9 g
- Vetten
- 55.9 g
- Verzadigd vet
- 19.9 g
- Vezels
- 5.2 g
- Natrium
- 2362.9 mg
Alternatieve recepten
Pizza con patate, funghi porcini e salsiccia
3 Std. 50 Min
Pizza romana (di Gabriele Bonci)
24h
Pizza napoletana
9 godz.
Pizza con salame piccante TM6
3h 30min
Pizza vegetariana a lunga lievitazione
20h
Pizza romana con fiori di zucca e alici
24h
Focaccia con le cipolle TM6
3h 30min
Pizza con pesto di pistacchio, stracciatella e mortadella
4h
Pizza con polpette in salsa piccante, scamorza e peperoni
3 Std. 50 Min
Focaccia ad alta idratazione TM6
5 Std.
Focaccia primavera
3h
Pane semplice
4h