Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g di pecorino Romano a pezzi
- 80 g di Parmigiano Reggiano a pezzi
- 20 g di lievito di birra fresco, sbriciolato
- 100 g di latte
- 80 g di ricotta fresca
- 2 uova
- 350 g di farina tipo 00 + q.b.
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 5 g di sale
- 2 g di pepe nero in polvere
- burro q.b.
- 80 g di pecorino fresco marchigiano, a bastoncini (8x1 cm)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1410 kJ / 337 kcal
- Eiwitten
- 15 g
- Koolhydraten
- 35.1 g
- Vetten
- 16.2 g
- Verzadigd vet
- 7.1 g
- Vezels
- 1.2 g
- Natrium
- 690.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Tozzetti
1 Std. 30 Min
Biscotti integrali di frutta secca
2h
Torta di Pasqua al formaggio umbra
4h
Turcinilli (torcinelli abruzzesi)
3h
Pizza di pasqua dolce
3h
Fiadoni
1 Std.
Crescia al formaggio
3 godz. 10 min
Ciaramicola
1 Std.
Ciambelline al vino rosso
1 Std.
Supplì (di Francesca Romana Barberini)
50 min
Ciambelline al vino rosso passito
1 Std.
Crescia alla maceratese
3h