Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g di pecorino Romano a pezzi
- 80 g di Parmigiano Reggiano a pezzi
- 20 g di lievito di birra fresco, sbriciolato
- 100 g di latte
- 80 g di ricotta fresca
- 2 uova
- 350 g di farina tipo 00 + q.b.
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 5 g di sale
- 2 g di pepe nero in polvere
- burro q.b.
- 80 g di pecorino fresco marchigiano, a bastoncini (8x1 cm)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1410 kJ / 337 kcal
- Eiwitten
- 15 g
- Koolhydraten
- 35.1 g
- Vetten
- 16.2 g
- Verzadigd vet
- 7.1 g
- Vezels
- 1.2 g
- Natrium
- 690.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Castagnole (Cecamarini)
1 godz. 5 min
Arancini di Carnevale
4h
Ciaramicola
1h
Pizza di pasqua dolce
3 godz.
Crema pasticcera allo sciroppo d'acero
20 min
Fave dei Morti
55min
Pizza chiena
5 godz.
Torta di Pasqua al formaggio umbra
4h
Crescia al formaggio
3 Std. 10 Min
Panpepato
25u. 40min
Tozzetti
1h 30min
Ciambelline al vino rosso
1h