Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Impasto
- 250 g di latte
- 70 g di zucchero
- 10 g di lievito di birra fresco
- 400 g di farina manitoba + q.b.
- 70 g di burro, morbido a pezzi + q.b.
- ½ di cucchiaino di sale
- 1250 g di acqua
- 30 g di succo di limone
Ripieno e terminare la preparazione
- 80 g di zucchero + q.b.
- 150 g di ricotta fresca scolata dal siero
- 1 pizzico di cannella in polvere
- 1 stecca di vaniglia, i semini estratti
- 70 g di gocce di cioccolato fondente
- 1 cucchiaio di scorza di arancia candita
- 1 tuorlo per spennellare
- 20 g di latte
- Voeding
- per 1 fetta
- Calorieën
- 1359.8 kJ / 325 kcal
- Eiwitten
- 7.3 g
- Koolhydraten
- 52 g
- Vetten
- 11.2 g
- Verzadigd vet
- 6.5 g
- Vezels
- 1.4 g
- Natrium
- 127.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pandoro TM6
15 Std. 15 Min
Torta della nonna (TM6)
1sa 30 dk
Focaccia croccante stracchino e squacquerone
2sa
Sbriciolata di mandorle, ricotta e amaretti
1h
Focaccine con crema di mele e crumble
2sa
Focaccia a bastone
5 Std.
Strüdel pere e cioccolato
1h 40min
Treccia alle mandorle e cioccolato
5h 30min
Treccia al latte
2sa 30 dk
Focaccia con patate e rosmarino (TM6)
2sa 35 dk
Corona di brioche alla crema di whisky
5 Std.
Cruffin (TM6)
4 Std. 30 Min