Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Impasto
- 250 g di latte
- 70 g di zucchero
- 10 g di lievito di birra fresco
- 400 g di farina manitoba + q.b.
- 70 g di burro, morbido a pezzi + q.b.
- ½ di cucchiaino di sale
- 1250 g di acqua
- 30 g di succo di limone
Ripieno e terminare la preparazione
- 80 g di zucchero + q.b.
- 150 g di ricotta fresca scolata dal siero
- 1 pizzico di cannella in polvere
- 1 stecca di vaniglia, i semini estratti
- 70 g di gocce di cioccolato fondente
- 1 cucchiaio di scorza di arancia candita
- 1 tuorlo per spennellare
- 20 g di latte
- Voeding
- per 1 fetta
- Calorieën
- 1359.8 kJ / 325 kcal
- Eiwitten
- 7.3 g
- Koolhydraten
- 52 g
- Vetten
- 11.2 g
- Verzadigd vet
- 6.5 g
- Vezels
- 1.4 g
- Natrium
- 127.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Plumcake all'arancia
1h
Muffin della nonna alle mele
45 min
Plumcake alle carote al Varoma
2h
Ciambella ACE
1h 30 min
Pane dolce per la colazione
1h 30 min
Cruffin (TM6)
4h 30min
Candy cane di frolla all'arancia e cacao
2h
Treccia al latte
2h 30min
Corona di pan brioche ripiena di verdure e Asiago
3h 30min
Torta della nonna (TM6)
1h 30 min
Strüdel salato con mele, speck e formaggio Asiago
1h 30 min
Danubio salato
3 Std.