Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pelare le patate
- 600 g di acqua
- 500 g di patate (media dimensione, vedere consigli)
Patate duchessa
- 800 g di acqua
- 50 g di burro morbido a pezzi
- 1 pizzico di sale
- 30 g di Parmigiano Reggiano grattugiato
- 2 tuorli
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 874 kJ / 209 kcal
- Eiwitten
- 5.4 g
- Koolhydraten
- 18 g
- Vetten
- 13.3 g
- Vezels
- 1.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Mantecados (Shortbread Andalusi)
2 Std.
Colomba
9h
Panini arcobaleno
5h
Spagnolette siciliane
1h 15min
Insalata russa sottovuoto
1 Std. 30 Min
Biscotti di Pasqua ripieni di crema Bimby® al limone
2 Std.
Cannelloni alla zucca e provola
1ωρ. 50 λεπτ.
Focaccia millebolle
28h
Torta della nonna (TM6)
1 Std. 30 Min
Focaccia barese TM6
4 Std.
Pizza romana (di Gabriele Bonci)
24 Std.
Pandoro TM6
15 Std. 15 Min