Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pelare le patate
- 600 g di acqua
- 500 g di patate (media dimensione, vedere consigli)
Patate duchessa
- 800 g di acqua
- 50 g di burro morbido a pezzi
- 1 pizzico di sale
- 30 g di Parmigiano Reggiano grattugiato
- 2 tuorli
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 874 kJ / 209 kcal
- Eiwitten
- 5.4 g
- Koolhydraten
- 18 g
- Vetten
- 13.3 g
- Vezels
- 1.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pesto di zucchine e basilico
20 Min
Purè di patate (TM6)
1h
Insalata di patate con vinaigrette alle erbe (TM6)
45min
Pomodorini sottovuoto
1h
Palline di Parmigiano Reggiano
30 min
Gnocchi di broccoli
1h
Nidi di patate con uova sode in salsa rosa (TM6)
1 Std. 30 Min
Soufflé cioccolato e arancia
45min
Crackers al formaggio
4 Std. 30 Min
Besciamella
15 min
Pandoro TM6
15h 15min
Focaccia agli spinaci con bresaola rucola e Grana
3h 20min