Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Impasto pan brioche
- 250 g di latte
- 15 g di lievito di birra fresco, sbriciolato
- 1 cucchiaino di zucchero
- 550 g di farina tipo 00
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 1 uovo
- 10 g di sale
- 1250 g di acqua
- 30 g di succo di limone
Ripieno e terminare la preparazione
- 1 melanzana grigliata, a listarelle
- 1 zucchina grigliata, a listarelle
- ½ peperone giallo grigliato, a listarelle
- ½ peperone rosso grigliato, a listarelle
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 1 pizzico di sale
- 1 spicchio di aglio
- 200 g di formaggio Asiago a pezzi
- 1 tuorlo per spennellare
- 20 g di latte
- Voeding
- per 1 fetta
- Calorieën
- 1595 kJ / 381.2 kcal
- Eiwitten
- 13.6 g
- Koolhydraten
- 46.8 g
- Vetten
- 16.9 g
- Verzadigd vet
- 5.6 g
- Vezels
- 1.9 g
- Natrium
- 862 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Focaccia agli spinaci con bresaola rucola e Grana
3h 20min
Ghirlanda dolce di Natale
4h 30min
Focaccia croccante stracchino e squacquerone
2h
Crostata salata ai peperoni con mozzarella e basilico
1 Std. 30 Min
Ciambella salata speck e scamorza
50min
Zeppole di San Giuseppe (TM6)
1 Std. 20 Min
Focaccia barese TM6
4 Std.
Pizza romana (di Gabriele Bonci)
24 Std.
Pizza napoletana
9 Std.
Focaccia di zucca (TM6)
1h 35min
Pizza barese ai pomodorini
2h
Danubio salato
3h