![Corona di pan brioche ripiena di verdure e Asiago Corona di pan brioche ripiena di verdure e Asiago](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/437c8aa4acfdf8c61d8b85a0741bbf15/Derivates/97e65c822a8d2d65d20dfd67cfc2ef5fdb0d4ebf.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Impasto pan brioche
- 250 g di latte
- 15 g di lievito di birra fresco, sbriciolato
- 1 cucchiaino di zucchero
- 550 g di farina tipo 00
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 1 uovo
- 10 g di sale
- 1250 g di acqua
- 30 g di succo di limone
Ripieno e terminare la preparazione
- 1 melanzana grigliata, a listarelle
- 1 zucchina grigliata, a listarelle
- ½ peperone giallo grigliato, a listarelle
- ½ peperone rosso grigliato, a listarelle
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 1 pizzico di sale
- 1 spicchio di aglio
- 200 g di formaggio Asiago a pezzi
- 1 tuorlo per spennellare
- 20 g di latte
- Voeding
- per 1 fetta
- Calorieën
- 1595 kJ / 381.2 kcal
- Eiwitten
- 13.6 g
- Koolhydraten
- 46.8 g
- Vetten
- 16.9 g
- Verzadigd vet
- 5.6 g
- Vezels
- 1.9 g
- Natrium
- 862 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Focaccia barese
2h 55min
Focaccia barese TM6
4h
Pizza romana (di Gabriele Bonci)
24hod.
Pizza barese ai pomodorini
2h
Zeppole di San Giuseppe (TM6)
1h 20min
Pizza con patate, funghi porcini e salsiccia
3h 50min
Pane a fisarmonica con burro aromatizzato alle olive
2h 30min
Ghirlanda dolce di Natale
4 Std. 30 Min
Plumcake all'arancia
1 Std.
Focaccia agli spinaci con bresaola rucola e Grana
3h 20min
Pizza vegetariana con Affettatutto Bimby® (TM6)
3h
Danubio salato
3h