Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Base
- 3 uova (da 60 g)
- 200 g di farina tipo 00 + q.b.
- 100 g di olio di semi di mais + q.b.
- 100 g di latte
- 40 g di Parmigiano Reggiano grattugiato
- 1 pizzico di sale
- 15 g di lievito istantaneo per torte salate
Farcia
- 8 foglie di basilico fresco, lavate e asciugate
- 160 g di tonno in scatola, leggermente sgocciolato
- 250 g di formaggio fresco spalmabile
Terminare la preparazione
- 100 g di insalata mista a foglie piccole
- 10 pomodori datterino misti (gialli, rossi e verdi, in quarti
- 2 cucchiai di olive taggiasche denocciolate sott'olio
- 1 pizzico di sale
- 15 g di olio extravergine di oliva
- Voeding
- per 1 fetta
- Calorieën
- 1136 kJ / 271.5 kcal
- Eiwitten
- 9.3 g
- Koolhydraten
- 14.1 g
- Vetten
- 20.1 g
- Verzadigd vet
- 5.6 g
- Vezels
- 0.8 g
- Natrium
- 520.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Torta estasi
45min
Crostata ai pistacchi
4 Std.
Cheesecake al cioccolato al Varoma
1ωρ.
Cream tart al cioccolato
8 Std.
Crostata salata multicolore
1ωρ.
Polpettone di patate con speck e formaggio filante
1 Std. 30 Min
Brioche salata prosciutto, formaggio e cipolle
4 Std.
Crostata morbida al cioccolato
2h 40min
Cheesecake al tiramisù
6h 30 min
Polpettone mortadella e pistacchio
50 Min
Panini alberelli segnaposto
3ωρ.
Muffin ai pomodori secchi ed Emmental
1ωρ.