Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g di formaggio (tipo Emmental, Gouda, Cheddar...), a pezzi
- 470 g di acqua
- 1 cucchiaino di zucchero
- 20 g di lievito di birra fresco, sbriciolato
- 400 g di farina manitoba + q.b.
- 30 g di olio di oliva
- 1 cucchiaino di sale + q.b.
- 1 cucchiaino di succo di limone
- 100 g di salsa di pomodoro
- 5 - 6 fette di prosciutto cotto
- 1 cucchiaino di erbe aromatiche della Provenza
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 985.1 kJ / 235.3 kcal
- Eiwitten
- 9.5 g
- Koolhydraten
- 31.3 g
- Vetten
- 7.9 g
- Verzadigd vet
- 2.7 g
- Vezels
- 1.8 g
- Natrium
- 0.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Focaccia alle olive (TM6)
2h
Treccine al kefir
7 Std. 30 Min
Parker rolls (Brioche allo yogurt)
7 Std.
Cornetti brioche
6h 30 min
Bottoncini con wurstel
5h
Focaccine all'origano
1 Std. 30 Min
Pizzette
3h 40 min
Piadina romagnola
15 Min
Focaccine morbide
3 Std. 30 Min
Focaccia caprese
3 Std. 30 Min
Bottoncini al latte semidolci (TM6)
45min
Focaccine con pomodorini
3h 40 min