Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Impasto
- 220 g di acqua a temperatura ambiente
- 1 cucchiaino di zucchero
-
20
g di lievito di birra fresco, sbriciolato
of 2 cucchiaini di lievito di birra disidratato (8 g) - 400 g di farina di forza
- 30 g di olio extravergine di oliva + q.b. per ungere
- 1 cucchiaino di sale
Terminare la preparazione
- farina q.b. per infarinare
- 250 g di passata di pomodoro
- 300 g di mozzarelle ciliegine
- 2 - 3 pizzichi di sale, a piacere
- 1 cucchiaio di olio extravergine di oliva
- 30 g di rucola
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 3046.6 kJ / 728.2 kcal
- Eiwitten
- 32.1 g
- Koolhydraten
- 83.1 g
- Vetten
- 29.9 g
- Verzadigd vet
- 11.7 g
- Vezels
- 5.1 g
- Natrium
- 1171.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Petto di pollo alla griglia con purè di patate
1h
Spaghetti al sugo di polpettine
1sa 30 dk
Muffin frittatine Parmigiano Reggiano e verdure
1h
Torta di zucca con noci e cioccolato (senza glutine)
2sa 30 dk
Mini pavlove con arance
Geen beoordelingen
Polpettine dolci di semolino
40min
Patate dolci al forno con salse dip (cetriolini, mango, fagioli neri)
45 dk
Japanese Cheese Tart
Geen beoordelingen
Riso basmati con gamberi speziati
40min
Tartufini cocco e fragole
2u. 20min
Satay di pollo con verdure
Geen beoordelingen
Risotto alla lattuga
30 dk